Prisliste

Kampagne

Kampagne i hele 2024 med 1000 kroner i rabat på de to designpakker.​

At anlægge en flot have kan være en stor udgift Det vil derfor være en god ide at lave et realistisk budget, hvilket jeg også er behjælpelig med.

Sparringsmøde

Jeg kommer hjem til haveejeren*) i 1-1,5 time og kommenterer dine idéer og tanker og besvarer dine spørgsmål. Vi taler om indretning af haven eller dele af haven, om pasningsråd til eksisterende planter og træer samt et overordnet plantevalg ved nye planter. Jeg har inspirationsbilleder med, som jeg gerne vil udlevere til dig og dem må du gerne benytte dig af.

Pris: 500 kroner.

Bed-plan

Et inspirations- og forventningsmøde*) med efterfølgende udarbejdelse af bed-plan med illustreret planteliste og pasningsvejledning. Jeg kombinerer sammensætninger af planter, og planen er lige til at arbejde efter. Det kan være et stort bed for eksempel 10 m2, som enten er nyt og uden planter, eller allerede med planter, der skal om-arrangeres eller erstattes. Det kan også være mindre bede/bed:

Priser fra 800 kroner, afhængig af bedets størrelse.

​Dette aftaler vi nærmere. Jeg hjælper gerne med det praktiske vedrørende indkøb og hjælp til plantning.

Design af hele haven uden en planteliste

Vi starter med et inspirations- og forventningsmøde *) og efterfølgende udarbejdelse af:

  1. Funktionsplan, som beskriver aktivitetszoner og deres placeringer i haven.
  2. Illustrationsplan (haveskitse),der viser træer, buske, og blomsterbedes placering samt aktivitetszoner.Begge målfaste og med støttetekst lige til at arbejde efter.
  3. Idékollage, som visualiserer havens tema og stil.

​Pris for disse tre ting:
2500 kroner

Ved fuld designpakke medfølger yderligere:

4) Bedplaner

5) Illustreret alfabetisk planteliste

6) Illustrerede plantekombinationer

7) Belægnings- og materialeliste

8) pasningsvejledning til hele året

På basis af dette materiale kan I selv gå i gang eller få en anlægsgartner / planteskole til at udføre arbejdet. Når jorden er klar til plantning, hjælper jeg eventuelt gerne med at placere planter og plante dem sammen med jer og/eller anlægsgartneren.

Pris for den fulde designpakke med alle 8 dele: 5500 kroner

I denne pakke starter jeg med at mødes hos dig i din have til et inspirations- og forventningsmøde. *) Hvis vi herefter er enige om at fortsætte processen, sættes denne i gang. Når der foreligger en skitse, mødes vi igen omkring denne. Efter dette møde rettes materialet til og til sidst udleveres alle tegninger, planer og lister til jer.

Hvis vi ikke starter designprocessen op efter det første møde, som er et inspirations- og forventningsmøde, er prisen for dette 500 kr.

Som forberedelse skal du fremskaffe eller selv opmåle en arealplan (situationsplan) Her skal man måle alle grundens dimensioner og mål på alle bygninger i skala 1:100.

*) Alle priser er plus transport fra Nørresundby. (3 kr. pr. km)

Anmeldelse​

​"Vi bor på en gård med en stor landbohave, og vi kontaktede Birgitte for at få dels en overordnet haveplan og dels nye idéer til udnyttelse af havens muligheder. Birgitte præsenterede en meget detaljeret og gennemarbejdet plan, som vi synes er rigtig spændende og åbner op for helt nye muligheder med vores have, der er tænkt helt nyt og det er let at følge Birgittes idéer og plantevalg. Der medfølger en udførlig beskrivelse af de enkelte planter, samt placering og pasning. Der er også foreslået et interessant valg af belægning på de mange stier, der er indtegnet på grunden.

Alt i alt er vi begge rigtig godt tilfredse med Birgittes arbejde, og glæder os nu til at komme igang med havearbejdet."

"Dit design af vores have er fuldstændigt som vi har ønsket os. Flot arbejde. Vi sætter stor pris på al den professionelle rådgivning og varme opmuntring, som du så generøst har delt ud af. Hvilket privilegium at kende dig som en enestående havedesigner.

Må dit havedesignfirma blomstre og gro til noget smukt, ligesom de haver du kreerer.​"

'' Vi er så glade for de gode vejledninger og snakke vi har haft, og glæder os over det som er lavet og spændte på at se det vokse op. Tak til Villa B Havedesign''

Firmainformation

Villa B Havedesign

CVR-nummer: 44111497

Venøvej 10, 9400 Nørresundby

Klik her for rutevejledning

Min mormor viste mig, hvordan jeg skulle gøre. Hun foldede en gammel avis ud på bordet, og så havde jeg potter og jord klar til mine stiklinger. Hun lærte mig, hvordan jeg fik planter til at gro.

SOCIALE MEDIER