Haveplaner​

Det er vigtigt, at stemningen i haven, kommer frem i de færdigtegnede haveplaner, og at haveplanen

fremstår med det rigtige plantevalg under de forhold, som gør sig gældende. Se et udvalg af vores havedesigns herunder.

Mine færdige tegninger er tegnet i hånden. Jeg synes, det er lettere at være kreativ på den måde. Alle andre dokumenter såsom illustreret planteliste, beskrivelse af designet, pasningsvejledning mm. er lavet på computer.

Illustrationsplan 1

En staudehave til en familie, som gerne vil have mange blomster

Haven er med niveauforskelle, hvor hus og terrasse ligger øverst. 

Fra terrassen går der en trappe ned til haven og i siderne er det en skrånende græsplæne.

Illustrationsplan 2

En lysning i skoven med blandt andet et stort lyngbed, og et steppesalviebed med opstammede Nordens Oliven som overstandere. 

Mange buske og træer, en basketballbane og en hvid rhododendronhæk, tegnet som lænker i en kæde ligesom et halssmykke. Et stort bed med græsser, en pergola og et drivhus. 

Der er skov på den ene side og marker på den anden.

Illustrationsplan 3

En sommerhushave som skulle være en robust børnevenlig have.

Der er store sten til at klatre på. Alle træer og buske er plantet i græsplænen, hvor børn kan løbe rundt måske i bare fødder på græsset. Der går en sti i stenmel hele vejen rundt i haven, hvor der langs stien er sået en blomstereng med vilde engblomster. 

Der er flere faciliteter til børn.
Terrassen er stor med plads til loungeområde, udekøkken og spiseplads. Terrassen er omgivet af staudebede med roser. Havearbejdet består af græsslåning og lugning af tre staudebede.

llustrationsplan 4

Et design som består af mange stier med forskellige belægninger i træ, perlegrus og grus.

Der er vand og store træer, en stor køkkenhave og en æblelund. Huset er beliggende tæt ud til fortovet, og der er små opstammede blomstrende træer som en smal forhave med perlegrus belægning.

llustrationsplan 5

En svensk have med en stram struktur med mindre haverum.

Illustrationsplan 6

Haven er designet med organiske, runde former både bedenes former og strukturen i haven.

Mod vest og sydvest er der bygget et frodigt område op med opstammede træer og buske både foran og bagved træerne. Denne kombination giver frodighed, da buskene fremtræder under træernes kroner og kronerne ses i højden.

Illustrationsplan 7

En have bestående af en forhave og et terrasseområde på bagsiden af villaen.

Blomsterskrænt med tørketålende lave planter, der matcher hinanden i rosa, lilla og hvide farver, ved terrassen ned mod haven.

Illustrationsplan 8

Den naturlige have. Haven har opstammede træer i en kurve og kunden vil så vilde engblomster under træerne, så blomsterne bliver som en bølge under træerne. De fik også anlagt et stort græsbed, som harmonerer med en vild blomstereng.

Anmeldelse​

​"Vi bor på en gård med en stor landbohave, og vi kontaktede Birgitte for at få dels en overordnet haveplan og dels nye idéer til udnyttelse af havens muligheder. Birgitte præsenterede en meget detaljeret og gennemarbejdet plan, som vi synes er rigtig spændende og åbner op for helt nye muligheder med vores have, der er tænkt helt nyt og det er let at følge Birgittes idéer og plantevalg. Der medfølger en udførlig beskrivelse af de enkelte planter, samt placering og pasning. Der er også foreslået et interessant valg af belægning på de mange stier, der er indtegnet på grunden.

Alt i alt er vi begge rigtig godt tilfredse med Birgittes arbejde, og glæder os nu til at komme igang med havearbejdet."

"Dit design af vores have er fuldstændigt som vi har ønsket os. Flot arbejde. Vi sætter stor pris på al den professionelle rådgivning og varme opmuntring, som du så generøst har delt ud af. Hvilket privilegium at kende dig som en enestående havedesigner.

Må dit havedesignfirma blomstre og gro til noget smukt, ligesom de haver du kreerer.​"

'' Vi er så glade for de gode vejledninger og snakke vi har haft, og glæder os over det som er lavet og spændte på at se det vokse op. Tak til Villa B Havedesign''

Firmainformation

Villa B Havedesign

CVR-nummer: 44111497

Venøvej 10, 9400 Nørresundby

Klik her for rutevejledning

Min mormor viste mig, hvordan jeg skulle gøre. Hun foldede en gammel avis ud på bordet, og så havde jeg potter og jord klar til mine stiklinger. Hun lærte mig, hvordan jeg fik planter til at gro.

SOCIALE MEDIER