Min haveinteresse​

Jeg hedder Birgitte Wested og bor i Nørresundby. Jeg har læst til havedesigner på "Trädgårds Akademiet" i Sverige.

Lige siden jeg var ca. 10 år gammel, og var med min svenske familie på besøg hos folk, var det bedste, jeg kunne få lov til, at tage stiklinger med hjem af deres stueplanter. Min mormor viste mig, hvordan jeg skulle gøre. Hun foldede en gammel avis ud på bordet, og så havde vi potter og jord klar til mine stiklinger. Hun lærte mig, hvordan jeg fik planter til at gro. Min mormor gav mig blomstermuld med hjem i en lille pose og gamle plastikpotter til at plante i. Vindueskarmen på mit værelse var fyldt med plastikpotter med planter.

I dag, rigtig mange år senere, er jeg stadig meget interesseret i såning og stiklingeformering. Hvert år laver jeg 3-500 planter i mit orangeri. Mine kreative evner bliver udfordret på en god måde når planterne skal sættes sammen og bede skal bygges op.

​Jeg har skrevet bogen "Orangeri i haven - selvforsyning med planter". Og så er jeg tidligere foredragsholder og aftenskolelærer i Fokus Folkeoplysning, hvor jeg har undervist i alle mulige haverelaterede emner.

Jeg har været i TV flere gange med min have. Hvis du er interesseret, kan udsendelserne ses på nedenstående youtube links.​​

TV udsendelse 1  |  TV udsendelse 2

Anmeldelse​

​"Vi bor på en gård med en stor landbohave, og vi kontaktede Birgitte for at få dels en overordnet haveplan og dels nye idéer til udnyttelse af havens muligheder. Birgitte præsenterede en meget detaljeret og gennemarbejdet plan, som vi synes er rigtig spændende og åbner op for helt nye muligheder med vores have, der er tænkt helt nyt og det er let at følge Birgittes idéer og plantevalg. Der medfølger en udførlig beskrivelse af de enkelte planter, samt placering og pasning. Der er også foreslået et interessant valg af belægning på de mange stier, der er indtegnet på grunden.

Alt i alt er vi begge rigtig godt tilfredse med Birgittes arbejde, og glæder os nu til at komme igang med havearbejdet."

"Dit design af vores have er fuldstændigt som vi har ønsket os. Flot arbejde. Vi sætter stor pris på al den professionelle rådgivning og varme opmuntring, som du så generøst har delt ud af. Hvilket privilegium at kende dig som en enestående havedesigner.

Må dit havedesignfirma blomstre og gro til noget smukt, ligesom de haver du kreerer.​"

'' Vi er så glade for de gode vejledninger og snakke vi har haft, og glæder os over det som er lavet og spændte på at se det vokse op. Tak til Villa B Havedesign''

Firmainformation

Villa B Havedesign

CVR-nummer: 44111497

Venøvej 10, 9400 Nørresundby

Klik her for rutevejledning

Min mormor viste mig, hvordan jeg skulle gøre. Hun foldede en gammel avis ud på bordet, og så havde jeg potter og jord klar til mine stiklinger. Hun lærte mig, hvordan jeg fik planter til at gro.

SOCIALE MEDIER