Et godt havedesign kan hjælpe dig med et spændende haveliv

Drømmer du om en have, der er ud over det sædvanlige?

Går du med drømme om en have, der passer til lige netop din livsstil og din oplevelse af et godt uderum? Som uddannet havedesigner på ”Svenska Trädgårdsakademiet” tilbyder jeg professionelle havedesignløsninger, der skaber unikke haver, som både er smukke og funktionelle og vigtigst af alt sunde.

Måske skal haven have et overordnet tema?

 • Forestiller du dig en romantisk have med flotte haverum med blomstrende bede med roser og stauder og hyggelige opholdssteder med smukke views?
 • ​Eller en have til udeliv for børnefamilien til leg og afslapning, som er nem at vedligeholde.
 • ​Måske en have, hvor sanserne kommer i brug, for eksempel med duftende planter, der bringer minder om barndomshaven frem?
 • Eller en nyttehave med grøntsager og bærbuske samt frugttræer?
 • Eller måske en have med en stram struktur og lige linjer med et enkelt plantevalg?

Med min passion for skabelsen af spektakulære udendørs rum, er jeg klar til at hjælpe dig med at realisere din drøm om en perfekt have. Villa B Havedesign holder til i Aalborg, hvorfra jeg hjælper med design af haver i hele Nordjylland.

Design af haver for alle og enhver

Når jeg udarbejder et havedesign, skal det fungere som en naturlig sammenhæng med husets stil og med naturen og omgivelserne i det område hvor du bor. For at opnå dette, tænker jeg udover indretning også på at vælge de rigtige planter og træer så din have bliver en sammenhængende helhed til huset og til området, du bor i.

Det er vigtigt for mig at lytte til, hvad du drømmer om, og omdanne det til et udendørs område, der ikke kun ser godt ud, men som du også kan bruge og nyde i mange år.

Ønsker du at forbedre din have og er i tvivl om hvordan du skal gribe det an, så er du velkommen til at kontakte mig enten på telefon eller mail og så kan vi sammen se på mulighederne og se hvilke tilbud, som jeg har, der vil passe til din have

Hvordan forløber processen for havedesign?

 • ​Fremskaffelse eller udarbejdelse af arealplan i forholdet 1:100 som grundlag
 • Udvikling af funktionsplan for placering af aktivitetszoner (fx orangerier) (drivhus)
 • ​Fremstilling af haveplan, der viser træer, buske, og blomsterbedes placering samt aktivitetszoner.
 • ​Skabelse af idékollage for at visualisere havens tema og stil
 • ​Udarbejdelse af illustrerede plantelister og pasningsvejledninger
 • ​Eventuel oprettelse af liste over materialer og belægningstyper

Få en mere spændende have – kontakt mig i dag

Er du interesseret i at høre mere om, hvad Villa B Havedesign kan tilbyde af havedesign og hvordan jeg kan hjælpe med din have, er du altid hjerteligt velkommen til at kontakte mig.

Dette vil også give os mulighed for at planlægge et møde, hvor vi kan udforske dine muligheder og i fællesskab tage de indledende skridt mod at realisere din ideelle have.

Anmeldelse​

​"Vi bor på en gård med en stor landbohave, og vi kontaktede Birgitte for at få dels en overordnet haveplan og dels nye idéer til udnyttelse af havens muligheder. Birgitte præsenterede en meget detaljeret og gennemarbejdet plan, som vi synes er rigtig spændende og åbner op for helt nye muligheder med vores have, der er tænkt helt nyt og det er let at følge Birgittes idéer og plantevalg. Der medfølger en udførlig beskrivelse af de enkelte planter, samt placering og pasning. Der er også foreslået et interessant valg af belægning på de mange stier, der er indtegnet på grunden.

Alt i alt er vi begge rigtig godt tilfredse med Birgittes arbejde, og glæder os nu til at komme igang med havearbejdet."

"Dit design af vores have er fuldstændigt som vi har ønsket os. Flot arbejde. Vi sætter stor pris på al den professionelle rådgivning og varme opmuntring, som du så generøst har delt ud af. Hvilket privilegium at kende dig som en enestående havedesigner.

Må dit havedesignfirma blomstre og gro til noget smukt, ligesom de haver du kreerer.​"

'' Vi er så glade for de gode vejledninger og snakke vi har haft, og glæder os over det som er lavet og spændte på at se det vokse op. Tak til Villa B Havedesign''

Firmainformation

Villa B Havedesign

CVR-nummer: 44111497

Venøvej 10, 9400 Nørresundby

Klik her for rutevejledning

Min mormor viste mig, hvordan jeg skulle gøre. Hun foldede en gammel avis ud på bordet, og så havde jeg potter og jord klar til mine stiklinger. Hun lærte mig, hvordan jeg fik planter til at gro.

SOCIALE MEDIER