Forvandl din have med professionelt havedesign

Drømmer du om en have, der udtrykker din unikke smag og stil?

Begynder dit hjerte at hamre ved tanken om en smukt anlagt have, der formår at kombinere naturlig skønhed og praktisk funktion? Har du nogensinde spekuleret på, hvordan dit uderum kunne se ud, hvis det blev designet af en erfaren havedesigner? Hvis dit svar er ja, så er du kommet til det rette sted. Jeg tilbyder professionelle havedesignløsninger, der skaber unikke udendørs rum, som både er smukke og funktionelle.

Med min passion for skabelsen af spektakulære udendørs rum, er jeg klar til at hjælpe dig med at realisere din drøm om en perfekt have. Villa B Havedesignholder til i Aalborg, hvorfra jeg hjælper kunder i hele Nordjylland.

​​

Design af haver: Sådan får du din drømmehave:

For mig handler havedesign ikke kun om at plante træer og blomster. Det handler om at skabe harmoni mellem naturen og det arkitektoniske design af dit hjem. Det handler om at forstå dine unikke behov og ønsker, og at skabe et uderum, der ikke kun er æstetisk tiltalende, men også funktionelt og holdbart. Med min erfaring inden for design af haver, kan jeg tilbyde en række havedesign og haveanlæggelse services, der inkluderer havedesignplaner, havedesign og plantning.

Hos Villa B Havedesign mødes kunst og videnskab, skønhed og funktionalitet, detalje og storhed. Jeg mener, at en smukt designet have kan forbedre livskvaliteten og øge værdien af dit hjem eller din virksomhed. Derfor tager jeg mig tid til at forstå dine behov, ønsker og budget, med henblik på at skabe en have, der afspejler din personlighed og passer til din livsstil. Mine havedesign tjenester er både tilgængelige for private boligejere og virksomheder, der ønsker at forbedre deres udendørs rum.

Uanset om du er privat boligejer eller en virksomhed, som ønsker at forbedre det udendørs rum, så er jeg klar til at hjælpe med design af din have.

Tag det næste skridt mod din drømmehave

Er du klar til at omdanne din have til et fantastisk udendørs opholdsrum? Kontakt mig for et uforpligtende tilbud og lad os sammen skabe noget ekstraordinært. Jeg står klar til at hjælpe dig med at designe og anlægge en have, der vil være din stolthed og glæde i mange år fremover.

Anmeldelse​

​"Vi bor på en gård med en stor landbohave, og vi kontaktede Birgitte for at få dels en overordnet haveplan og dels nye idéer til udnyttelse af havens muligheder. Birgitte præsenterede en meget detaljeret og gennemarbejdet plan, som vi synes er rigtig spændende og åbner op for helt nye muligheder med vores have, der er tænkt helt nyt og det er let at følge Birgittes idéer og plantevalg. Der medfølger en udførlig beskrivelse af de enkelte planter, samt placering og pasning. Der er også foreslået et interessant valg af belægning på de mange stier, der er indtegnet på grunden.

Alt i alt er vi begge rigtig godt tilfredse med Birgittes arbejde, og glæder os nu til at komme igang med havearbejdet."

"Dit design af vores have er fuldstændigt som vi har ønsket os. Flot arbejde. Vi sætter stor pris på al den professionelle rådgivning og varme opmuntring, som du så generøst har delt ud af. Hvilket privilegium at kende dig som en enestående havedesigner.

Må dit havedesignfirma blomstre og gro til noget smukt, ligesom de haver du kreerer.​"

'' Vi er så glade for de gode vejledninger og snakke vi har haft, og glæder os over det som er lavet og spændte på at se det vokse op. Tak til Villa B Havedesign''

Firmainformation

Villa B Havedesign

CVR-nummer: 44111497

Venøvej 10, 9400 Nørresundby

Klik her for rutevejledning

Min mormor viste mig, hvordan jeg skulle gøre. Hun foldede en gammel avis ud på bordet, og så havde vi potter og jord klar til mine stiklinger. Hun lærte mig, hvordan jeg fik planter til at gro.

SOCIALE MEDIER