Haveejerens drømme og ønsker

Jeg kommer på besøg i din have og danner mig et indtryk både af haven og af boligen. Dette møde er et inspirations- og forventningsmøde, hvor jeg får en fornemmelse af stilen og det område haveejeren bor i.

Jeg ser haven som en afspejling af haveejerens liv og personlighed

Vi kan have vidt forskellige havedrømme og der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert. Der findes heller ingen krav om hvad en have skal indeholde eller hvad man bør gøre i en have. Nogle længes efter en blomstrende oase til at nyde i fred og ro. Andre længes efter en plads til udeliv og leg. Nogle har haven som sin fritidsinteresse og andre igen ønsker en have, der er nem at passe.​

Det er min opgave at få så meget som muligt med i designet - med andre ord, at finde den røde tråd. Til dette bruger jeg en liste, som mere konkret afklarer haveejerens ønsker, behov og drømme. På listen kan der sættes krydser ved en masse punkter.


Når behov og ønsker er kortlagt kan jeg gå i gang med at designe.

Anmeldelse​

​"Vi bor på en gård med en stor landbohave, og vi kontaktede Birgitte for at få dels en overordnet haveplan og dels nye idéer til udnyttelse af havens muligheder. Birgitte præsenterede en meget detaljeret og gennemarbejdet plan, som vi synes er rigtig spændende og åbner op for helt nye muligheder med vores have, der er tænkt helt nyt og det er let at følge Birgittes idéer og plantevalg. Der medfølger en udførlig beskrivelse af de enkelte planter, samt placering og pasning. Der er også foreslået et interessant valg af belægning på de mange stier, der er indtegnet på grunden.

Alt i alt er vi begge rigtig godt tilfredse med Birgittes arbejde, og glæder os nu til at komme igang med havearbejdet."

"Dit design af vores have er fuldstændigt som vi har ønsket os. Flot arbejde. Vi sætter stor pris på al den professionelle rådgivning og varme opmuntring, som du så generøst har delt ud af. Hvilket privilegium at kende dig som en enestående havedesigner.

Må dit havedesignfirma blomstre og gro til noget smukt, ligesom de haver du kreerer.​"

'' Vi er så glade for de gode vejledninger og snakke vi har haft, og glæder os over det som er lavet og spændte på at se det vokse op. Tak til Villa B Havedesign''

Firmainformation

Villa B Havedesign

CVR-nummer: 44111497

Venøvej 10, 9400 Nørresundby

Klik her for rutevejledning

Min mormor viste mig, hvordan jeg skulle gøre. Hun foldede en gammel avis ud på bordet, og så havde vi potter og jord klar til mine stiklinger. Hun lærte mig, hvordan jeg fik planter til at gro.

SOCIALE MEDIER